Isplati se: 6 stvari koje jednom kupite, a traju zauvijek!

Prilikom kupovine stvari i namještaja za dom, treba biti obazriv i praktičan. Međutim, nije baš uvijek najsrećnije rješenje kupovati stvari na popustu, i one jeftinije. Kupujte u skladu sa svojim stilom, ali u neke komade vrijedi investirati više novca, jer oni odolijevaju vremenu i modi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Kvalitetan trpezarijski sto

Najbolja je kombinacija modernog i klasičnog stila, i to ne samo zbog jednostavnosti uklapanja sa preostalim namještajem, već je dobro poznato da klasika nikada ne izlazi iz mode.

2. Originalna umjetnička djela

Najednostavniji način da svom domu date poseban pečat, jesu detalji.

3. Izdržljiv nož

Iako mnogo skuplji, jedan dobar nož sa garancijom vrijedniji je od 10 loših kopija.

4. Kvalitetan set za ručavanje

Svaka domaćica u svojoj kuhinji trebalo bi da ima bar jedan dobar i kvalitetan set za ručavanje, koji se neće slomiti pri prvom ispuštanju iz ruke.

5. Neuništivi blender

Poželjno je da u svojoj kuinji među svim sudovima, posebno mjesto zauzme blender. Spremanje kaša, sokova, frapea, salata od povrća i voća, mnogo je lakše uz dobar aparat.

6. Klasična stona lampa

Lampa je skoro nezaobilazan detalj u svakom domu, a osim što možete da prilagođavate osvjetljenje, sjajan je detalj u kutku vašeg ugla za čitanje ili na natkasni u vašoj spavaćoj sobi. Klasična i jednostavna ston lampa, nikada ne izlazi iz mode.

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: