12/12/2016 | Namještaj,Ostalo,Video | Komentari

IMPRESIVNI NADGLAVNI TUŠEVI: Kupatilo pretvara u pravu oazu mira (VIDEO)

Nova linija nadglavnih tuševa ‘Rainmaker Select’ kompanije ‘Hansgrohe’ pretvara tuširanje u vrhunsko senzualno iskustvo i transformiše kupatilo u pravu oazu mira i mjesto za relaksaciju.

specijalni-tusevi

Površina tuševa bez okvira, okružena uskim kućištem od hroma, pruža vrhunski izgled i čini ove tuševe pogodnim za svako kupatilo. Impresivan dizajn krasi i nova bijela staklena površina i sjajan metal koji su izrađeni od vrhunskih materijala, što cjelokupan ambijent kupatila čini izuzetno prijatnim i vizuelno dopunjuje druge elemente kupatila.

Tuševe Rainmaker Select odlikuje i fantastična pre­ciznost izrade i završne obrade, o čemu najbolje svjedoči podatak da je više od 200 otvora na staklenoj ploči koja pokriva tuš izrezano pomoću izuzetno preciznog lasera

Tuševi su dostupni u veličinama od 460 i 580 milimetara i nude potpuni ugođaj sa više različitih vrsta mlaza. Nova površina od kvalitetnog bijelog stakla dodatno uljepšava njihov izgled, a uprkos njihovim velikim dimenzijama, linija „Rainmaker Select“ se savršeno uklapa u plafon i donosi elegantnu notu cijelom kupatilu.

RAINMAKER SELECT 460 posjeduje glavu za tuširanje prečnika 46 centimetara i nudi tri različita moda tuširanja koji omogućavaju prilagođavanje mlaza potrebama i željama svakog korisnika.

Tako prijatna snaga „Rain Spray“ moda obgrli cijelo tijelo vodom, režim „Rain Stream“ okrepljuje masažom pomoću pojedinačnih mlazeva, dok snažan režim „Mono Spray“ opušta telo i djeluje umirujuće.

RAINMAKER SELECT 580 3jet ugrađuje se na zid i poseduje glavu za tuširanje dugačku 58 centimetara koja vijerno dočarava iskustvo tuširanja u prirodnom okruženju, a omogućava i tri različite vrste mlaza, kao i prethodni model.

Cijela linija proizvoda može se kombinovati sa skrivenim termostatima, a postoji i nova opcija instaliranja za nadglavni tuš koja omogućava nevidljivu konekciju vode jer je cijev između upravljača i nadglavnog tuša skrivena iza zida.

Do­datna pogodnost je činjenica da se tuševi Rainmaker Select veoma lako čiste jer se po prvi put cijela glava tuša može skinuti, a ukoliko je potrebno i ploča se može odvojiti od glave radi dodatnog čišćenja.

Izvor: kucastil.rs

Vaš komentar na članak: