Evo kako da saznate šifru za zaključan Wi-Fi

Da li biste voljeli da se automatski povežete na besplatan Wi-Fi svaki put kada je to moguće, a da ne morate da tražite lozinku? Sada je to moguće, a mi vam otkrivamo i kako!

Kako saznati šifru za zaključan Wi-Fi

Ovo vam omogućava aplikacija Instabridge koja je posebna po tome što korisnicima prikazuje šifre obližnjih Wi-Fi hotspotova, pa je idealna za korišćenje kada se, na primjer, nalazite u inostranstvu ili ste potrošili sav mobilni internet.

Kombinujući bazu podataka Wi-Fi hotspotova koje je prikupila zajednica korisnika s komercijalno dostupnim podacima te vrste, ova aplikacija za Android i iOS vam može pomoći u pronalaženju najbliže dostupne pristupne tačke i automatski ulogovati vaš uređaj na nju.

Pored mape i šifre određene Wi-Fi tačke u vašoj blizini, Instabridge će ponuditi i ocjenu kvaliteta Wi-Fi mreže i brzinu prenosa podataka. Spajanje s dostupnim mrežama odvija se jednim dodirom, ponekad čak i ako ne znate lozinku.

Aplikacija funkcioniše zahvaljujući osobi ili osobama koje su prije vas posjetile istu lokaciju i odlučile da podjele lozinku sa širom zajednicom. Kako gazde kafića kod nas po pravilu ne mijenjaju lozinke tako često, šanse da će lozinka i dalje otključavati pristup Wi-Fi mreži su velike.

I vi sami možete dati doprinos ovoj aplikaciji tako što ćete sa ostalim korisnicima podijeliti lozinke klubova, restorana, hotela, aerodroma i drugih lokacija na kojima ste surfovali.

Iako se diči miliona pristupnih tačaka za Wi-Fi, ta baza podataka, naravno, nije savršena niti potpuna. Dogodiće se da kafić u koji ste sjeli Instabridge nema na svom popisu, ali je zahvaljujući velikoj popularnosti aplikacije spisak dostupnih mreža već sada veoma pozamašan.

Instabridge je preuzet više od pet miliona puta do sada i što veći broj korisnika bude koristio ovu aplikaciju i unosio lozinke, ona će postajati sve bolja.

Aplikaciju besplatno možete preuzeti na linku INSTABRIDGE.

Kako sve funkcioniše u praksi možete vidjeti u video zapisu koji slijedi.

Izvor: kucastil.rs

Vaš komentar na članak: