Evo kako da otkrijete da li imate negativnu energiju u kući

Vaš dom je kao sunđer. Sve što se tu događa, prostor, zidovi, namještaj, i drugi predmeti upijaju.

negativna-energija

Često se negativne energije akumuliraju po ćoškovoima ili nedostupnim mjestima. Takođe, ako ste imali u porodici neki negativan događaj, poput bolesti ili smrti, i kao posljedicu toga puno tuge i straha, odmah pristupite čišćenju svog doma.

Jednom kada uđu u vašu kuću, negativne energije odmah počnu da utiču na život ukućana. Mogu napraviti veliku štetu u tom procesu, prouzrokovati gubitak novca, uništiti odnose među ljudima i potpuno razoriti porodičnu harmoniju.

Kao rezultat osjeća se naglašena anksioznost, nemir i gubitak fizičke snage, što može dovesti do pada volje za životom. Važno je dodati da ovi simptomi uopšte ne moraju biti vidljivi u ranoj fazi i zato je dobro znati kako detekovati prisutnost tih energija u kući.

Prije nego što započnete, pokušajte da saznate koji su to razlozi za disharmoniju. Ponekad za to ne možemo optužiti samo negativne energije. Ali, ako i uz detaljnu analizu i dalje ne saznate uzrok, pokušajte sa ovim trikom za detektovanje negativnih energija.

Postupak

Uzmite običnu staklenu čašu i u nju stavite morsku so 1/3 od ukupne zapremine čaše. Zatim sipajte istu količinu vode, odnosno 1/3 i na kraju 1/3 bijelog alkoholnog sirćeta.

Stavite čašu na mjesto za koje mislite da je najviše upilo negativne energije, mesto u kući gdje se ne osjećate baš prijatno.

Neka čaša bude skrivena, tako da je niko ne dira ili pomjera, i neka na tom mjestu stoji 24 sata. Nakon 24 sata provjerite čašu, da li je onakva kakvu ste je ostavili?

Ako jeste, nemate negativnih energija u toj prostoriji. Probajte opet s drugom prostorijom, da vidite što će da se dogodi.

Međutim, ako u čaši primjetite neke mrlje ili puno mjehurića, to je rezultat energetskih problema. U tom slučaju ponavljajte proces s novom čašom sve dok ne nestanu ovi znakova negativne energije.

Izvor: telegraf.rs

Vaš komentar na članak: