Da u narednoj godini budete srećni i zdravi: Tokom praznika stavite ovo u svoj dom!

Praznici nam uvijek daju nadu, čak i onda kada nam u životu ne ide sve najbolje. Stoga Feng šui majstori savjetuju da dobru sreću i zdravlje prizovete sami.

kuca-ukrasi-nova-godina

Pored pozitivnih misli, kuću morate da ukrasite na ovaj način.

Prije svega veoma je bitno temeljno srediti kuću od poda do plafona, izbacujući napolje sve nepotrebne stvari kao i prašinu i prljavštinu. Kada oslobodite kuću od tereta (nepotrebni papiri, kese, gomile nekorišćene garderobe i td.) ukrasite je sa svijećama koje ćete redovno paliti. Veoma je bitno da u kuću unesete ukrase crvene, ljubičaste, srebrne i zlatne boje. Da te iste ukrase harmonično rasporedite po stanu, ali i da obratite pažnju da vaša kuća ima dovoljno ogledala i svijetlih mjesta.

Boje igraju glavnu ulogu u privlačenju sreće i dobrog zdravlja.

Na primjer, zelena boja se koristi za poboljšanje zdravlja i harmoničnog odnosa u porodici pa se ta boja stavlja na istočnu stranu u kući.

Ako želite da vam u 2017. godini karijera krene na bolje ukrasite kuću plavom bojom ali tako što ćete je staviti u sjeverni dio kuće.

Ne zaboravite da za Božić kuća mora da odiše crvenom bojom. Ova boja pripada elementu vatri, Kinezi je vezuju za sreću, Indijci za brak, a cijeli svijet je poštuje kao boju ljubavi i strasti. Prema Feng šuji ta boja označava bogatstvo, sreću i luksuz, međutim ako se pretjerano koristi može doći do ispada bijesa.

Stoga crvenu obilno koristite kako biste prizvali sreću i blagostanje u 2017. godini.

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: