19/11/2016 | Ostalo,Video | Komentari

Bračni par napravio kuću na točkovima, a koštala je samo 2000 eura! (VIDEO)

Kada su kupili zemljište na kojem su odlučili da sagrade kuću ovaj bračni par sa Novog Zelanda još uvijek nije imao para da je sagradi pa se se odlučili za prelazno riješenje koje se pretvorilo u stalni način življenja.

kuca-na-tockovima

Život na putu je rečenica kojom često kamiondžije i trgovački putnici opisuju svoj život uslovljen njihovom profesijom. Ali jedan bračni par sa Novog Zelanda bukvalno živi na točkovima. Oni su od starog japanskog kamiona napravili svoj dom.

Spolja posmatrano ova kuća možda izgleda malo neobično ali kada zavirite unutra vidite da se tu nalazi prava planinska koliba. Nakon što su prvo zavarili metalni pod u njega su ušrafili drvene daske koje čine zidove. Za izgradnju čitave kuće bilo im je potrebno nešto više od godinu dana.

Ideja je potekla od mladoženje koji je ranije već živio u sličnoj kući u Engleskoj napravljenoj na Ford “Transit” modelu. Za čitavu kuću utrošili su oko 2 000 eura a trudili su se da izbegavaju plastične dijelove već da čitavom kućom dominira drvo koje daje specifičan miris cijeloj kući.

Izvor: autoportal.rs

Vaš komentar na članak: