Ako popijete samo jednu čašu ovog napitka svaki dan pred spavanje, vaš partner se više NIKAD neće žaliti na vaše salo na stomaku

Mnogi ljudi žele da se otarase stomačne masti. Bez brige! Uz pomoć ovog napitka vaš stomak će ostati u dobroj formi stalno!

a-evo-i-kako-da-pripremite-ovaj-napitak-prema-dole-navedenoj-kolicini-sastojaka-6

Veoma je teško osloboditi se stomačne masti. Međutim, ovaj prirodni napitak obezbjediće vam dobre rezultate u kratkom vremenskom periodu.

Ovaj napitak trebate popiti pred spavanje. Naš metabolizam je sporiji u toku noći, u poređenju sa danom. Ovo zdravo piće pomaže u povećanju metabolizma, dok je vaše tijelo u stanju mirovanja.

Jedan od sastojaka je voće koje brzo eliminiše toksine iz tijela, radi se o đumbiru. Prisustvo visokog nivoa vode i vlakana sprečava zatvor i pomaže kod želučne masti.

Još jedan zdrav sastojak ovog napitka koji pomaže u metabolizmu je aloe vera. Aloe vera ima antioksidantska svojstva i pomaže u čišćenju bakterija i borbi protiv upala u stomaku.

Peršun i korijander su ostali sastojci ovog napitka koji pomažu kod smanjenja indeksa tjelesne mase. Puni su vitamina i minerala koji pomažu u smanjenju masti na stomaku.

potreban-vam-je-1-limun-1-kasika-struganog-dumbira-1-kasika-soka-aloe-vere-1-krastavac-saka-7

A evo i kako da pripremite ovaj napitak prema dole navedenoj količini sastojaka:

Potreban vam je 1 limun, 1 kašika struganog đumbira, 1 kašika soka aloe vere, 1 krastavac, šaka peršuna i korijandera i pola čaše vode

Stavite sve satojke u mikser i mešajte dok se ne dobije glatka smjesa. Primjetićete odlične rezultate u roku od nekoliko dana.

Podjelite ovaj recept sa svima do kojih vam je stalo!

Izvor: fokuzz.com

Vaš komentar na članak: