7 fantastičnih trikova sa lakom za kosu koji nemaju veze sa vašom kosom

Lak za kosu koji skoro svaka žena koristi, može da posluži i za razne druge stvari, osim za frizuru. Ovo su sedam sjajnih trikova koje možete izvesti sa lakom, tiču se ljepote, ali ne i kose!

lak-savjeti

1. Spasite svoje čarape

Uvijek imajte pri ruci malu bocu laka za kosu i nikada više nećete brinuti zbog rupa na čarapama. Iako nanošenje laka neće otkloniti štetu u potpunosti, spriječiće da se rupa na čarapama dalje širi.

2. Uredne obrve

Nemate pri ruci gel za obrve? Nikakav problem! Samo nanesite malo laka za kosu na četkicu za obrve i dok je još vlažna njom očešljajte obrve. Ovo će učiniti da stoje onako kako ste ih namjestili cijeli dan i izgledaće uredno.

3. Fleka od karmina

Naprskajte mjesto gdje se nalazi fleka lakom za kosu i ostavite da odstoji 10 minuta. Potom koristite sundjer kako biste nježno uklonili fleku. Nakon toga ubacite uflekanu stvar u veš mašinu i biće kao nova.

4. Skinite višak vlakana sa odjeće

Ko stvarno ima valjak za odjeću svaki put kod sebe kada mu zatreba? Ukoliko se na vašem omiljenom kaputu ili džemperu nalaze komadići vune ili druge tkanine-ne očajavajte! Dovoljno je da nanesete lak za kosu na višak tkanine i utapkate u komad odjeće. Preporučujemo da koristite
lak sa ekstra izdržljivim efektom, koji će pokupiti višak vlakana i dlaka.

5. Elektricitet

Riješite se dosadnog statičnog elektriciteta na svojoj odjeći sa malo laka za kosu. Držite lak na nekih 20 cm udaljenosti od komada garderobe i nanesite ga na unutrašnju stranu istog. Ovo će spriječiti pojavu electriciteta.

6.Brzi manikir

Ko ima vremena da čeka da mu se lak na noktima osuši kada žuri na fakultet ili posao?

Skratite to vrijeme tako što ćete nokte isprskati lakom za kosu, a potom ih ubaciti u činiju hladne vode.

7. Sjajne cipele

Sve što vam treba da vaše fabulozne cipele zasijaju ekstra sjajem je malo laka za kosu koji ćete koristiti umjesto imalina. Koristite onaj lak sa efektom ekstra izdržljivosti, kako bi sjaj duže trajao.

Izvor: svetlepote.rs

Vaš komentar na članak: