6 sigurnih znakova da niste sami i da su u vašoj kući duhovi

Stručnjaci za natprirodne pojave kažu da postoji šest znakova po kojima možete da prepoznate da li u vašem domu obitava duh.

duhovi-u-kuci

Napominju da ne mora da se pojavi svih šest, dovoljan je jedan. Uz to, duhovi se, kao i ljudi, razlikuju po karakteru.

Ima dobrih, nestašnih, zlih, kao i onih koji borave u nekoj kući zato što su za života tamo nešto doživjeli. Takve ne zanimaju ukućani i samo gledaju svoja posla.

Šest znakova da imate duha u kući:

1. U kući opsednutoj duhovima ljudi se čudno osjećaju. Atmosfera je depresivna i teška, a utisak da vas neko posmatra je zastrašujući.

2. Čudni zvukovi, takođe, vrlo često stanare drže budnima. Najučestaliji zvuk koji čuju je kucanje u intervalima po tri, šest ili devet otkucaja, ili zvuk nečijih koraka, ali ne životinjskih, već ljudskih.

3. Neobični mirisi ukazuju na prisustvo posebno živahnog, ali i loše raspoloženog duha.

4. Predmeti koji lete prostorijom, ili bez nekog povoda padaju sa stolova, ormara, svijetlo koje se naizgled samo pali i gasi…

5. Životinje, posebno psi burno reaguju na prisustvo zlog duha. Bez razloga reže, nakostriješe se, ili se skrivaju kao da su se nečega uplašili.

6. Vrlo rijetko duha je moguće i vidjeti. Ponekad izgleda kao plavičasta, narandžasta ili žućkasta svijetlost, ili maglovita kugla koja lebdi vazduhom, a ponekad se vidi njegova silueta ili dio tijela, na primjer ruka ili noga.

Izvor: webtribune.rs

Vaš komentar na članak: