6 načina da besplatno uljepšate dom

Moguće je osvježiti i uljepšati životni prostor i bez potrošenog dinara. Pred vama je nekoliko ideja, a ukoliko imate još neku, podijelite je sa nama.

dnevna-soba

- Razgrnite zavjese, podignite roletne. Bezbrojne studije su pokazale da je ovo odličan način da popravite raspoloženje. Dašak svjetlosti će istog trenutka probuditi vaš dom.

- Neka vam priroda bude inspiracija. Prošetajte i pokušajte da pronađete kamenčiće, grančice, lišće, školjke (u zavisnosi od mjesta u kojem živite). Sve pomenute stvari će u vaš dom unijeti dašak svežine i prirode. Pored toga, ovo će vam biti i odlična vježba.

- Prirodne proizvode za čišćenje (recimo, sirće i sodu bikarbonu) sipajte u lijepe boce i postavite ih pored sudopera. Čak će i pranje sudova biti lakše i zanimljivije.

- Kako najlakše osvježiti trpezariju? Razvucite traku od ugla do ugla i na nju okačite svoje najljepše salvete. Veoma hrabar potez koji može izgledati veoma upečatljivo.

- Imate dosta knjiga? Poređajte ih po bojama. Prvo poređajte crvene pa do njih plave i na kraju žute. Ovo će vašem prostoru dati topao i dramatičan izgled.

- Nemojte bacati staklene flaše. Poređajte ih jednu do druge i u svaku ubacite po jedan cvijet. Efekat je apsolutno fantastičan.

Izvor: minimagazin.info

Vaš komentar na članak: