12/09/2017 | Korisni savjeti | Komentari

SVAKODNEVNA POZITIVNA ENERGIJA: Šta uraditi kako bi vaš dom odisao pozitivnom energijom

Kako bi vaš dom odisao pozitivnom energijom, treba tako biti uređen. U nastavku vam donosimo kako treba izgledati dom pun pozitivne energije!

Beautiful Tropical House Decor For Hall Kitchen Bedroom Ceiling For Tropical Home Decor The Refreshing Tropical Home Décor

Prvo i osnovno pravilo za pozitivno uređenje doma su ulazna vrata. Da bi u vaš dom ulazila pozitivna energija, energiju morate pustiti kroz ulazna vrata, a da bi vaš dom privlačio pozitivnu energiju, on treba biti uređen prema feng shui pravilima. Na ulazu u kuću ne smije postojati nikakva prepreka, kako s unutarnje, tako niti s vanjske strane.

Najjača pozitivna energija u domu krije se u spavaćoj sobi, kupaonici i kuhinji, što znači da energija koja prolazi kroz vaš dom ovisi o energiji koja se krije u ove tri glavne prostorije. Stoga je važno za pozitivnu energiju u domu, da ove tri važne prostorije budu uređene prema feng shui pravilima, kako bi protok energije bio pozitivan.

Isto tako za prolaženje pozitivne energije, važna je okolina u kojoj živite. Vrlo je važno u kakvom okruženju je smješten vaš dom, jer će okruženje diktirati hoće li do vas stići pozitivna ili negativna energija. Morate paziti da vaš dom nije pod nagibom, na raskršću ili pored pruge. Ako se vaš dom nalazi na nekim od ovih mjesta, trebate ga upotpuniti s feng shui pravilima uređenja kako bi u njega uspjeli prizvati pozitivnu energiju.

Kao što smo već na početku napomenuli, ulaz u kuću je vrlo važan za protok pozitivne energije, jer ulaz u kuću pušta ili sprječava protok pozitivne energije. Stoga pripazite da vam ulaz u kuću izgleda pristupačno te da se gosti na ulazu osjećaju dobrodošli. Nakon ulaska u kuću bilo bi poželjno da pogled gleda na spavaću sobu ili kuhinju, kako bi dobro cirkulirala pozitivna energija.

Pozitivna energija uvijek treba biti slobodna, nova i čista, jer stara i ustajala energija ima negativan utjecaj. Novu energiju ćete postići tako da vam kuća uvijek bude čista, da je redovito zračite i da pustite svjetlost u dom.

Izvor: savjetnica.com

Vaš komentar na članak: