26/08/2016 | Korisni savjeti | Komentari

Provjerite je li energija u vašem domu čista uz pomoć ovog malog trika

Dom bi trebao biti naše utočište i mjesto na kojem se osjećamo sigurno, no ponekad nije tako.

soba

Svima nam se zna dogoditi da se unutar svoja četiri zida jednostavno ne osjećamo onako kako bi trebalo – umorni smo, razdražljivi, opsjedaju nas negativne misli…

Ako razlog nije u nekom problemu koji nas muči čak i kad se nstojimo opustiti u svom domu, moguće je da nam energija u stanu nije čista, poručuju stručnjaci za feng shui.

Je li energija u vašem domu čista lako možete provjeriti uz pomoć ovog trika. Sve što vam treba su svijeća i držač za nju, a važno je da u prostoriji nema propuha.

Upalite svijeću, stavite ju u svijećnjak i sjednite na mirno mjesto. Zatvorite oči i mirujte nekoliko minuta pa otvorite oči. Pogledajte u plamen. Ako je energija prostora čista i pozitivna, plamen će biti miran i zlatnožut. Znakovi da je onečišćena i negativna su ako svijeća pucketa dok gori, ako je plavičaste boje, ako iskri ili poskakuje unatoč tome što u prostoriji nema ni daška. U tom slučaju prostoru treba energetsko pročišćenje.

Najjednostavniji način za energetsko čišćenje je udaranje o metalno zvonce u kutovima svih soba, a prema feng shuiju pomoći će i paljenje mirisnih štapića te tamjana, kao i prskanje površina mješavinom vode i eteričnog ulja ružmarina u koju se doda jedna žlica morske soli.

Izvor: slobodnadalmacija.hr

Vaš komentar na članak: