28/09/2017 | Korisni savjeti | Komentari

Da vas više ne bude blam kada dođu gosti: Vratite kupatilu stari sjaj uz TRI GENIJALNA TRIKA I MINIMALNA ULAGANJA

Renoviranje kupatila jako je velika investicija kojoj većina ljudi pribjegava tek u krajnjoj nuždi. Ipak, postoje neki mali trikovi i jednostavne stvari koje će biti gotove za nekoliko sati, a osvježiće i transformisati vaš toalet.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Jesen je posljednji period kada još uvijek možete da obavite neke veće radove u vašem domu prije nego što nastupi zima i loše vrijeme. Predlažemo vam da posljednje tople dane iskoristite i uz minimalna ulaganja i trud, osvježite vaše kupatilo.

Evo nekoliko savjeta uz pomoć kojih će vaš toalet ponovo zablistati:

Napravite “generalku”

Svaka domaćica bar jednom nedeljno čisti i dezinfikuje kupatilo, ali jesen je vrijeme za “generalku”.

Iznesite sve iz kupatila i obrišite i površine koje su vam inače nedostupne. Osvježite fuge između pločica koristeći neka od sredstava za čišćenje fuga dostupnih na tržištu. Bacite sve nepotrebne stvari, a naročito kutije krema, parfema, sapuna koje ne koristite ili su pri kraju.

Ofarbajte namještaj iz kupatila

Vaše kupatilo će izgledati kao novo onog trenutka kada u njega uđe novi namještaj. Ipak, ako nemate novca za ovu investiciju i već postojeće komade možete osvježiti tako što ćete ih prefarbati ili uraditi dekupaž.

Promijenite detalje

Možda nemate novca za nove police ili ogledala, ali mirišljave svjećice, posude za sapun ili držače za peškire uvijek možete sebi da priuštite. Promijenite zavjesu za tuširanje, i to tako što ćete odabrati neku sasvim drugačiju tako da privlači pažnju svakoga ko u vaše kupatilo uđe.

Razmotrite i uramljivanje slika mora, školjki ili talasa. Kod nas se ovo rjeđe praktikuje, ali je ovaj trend u uređenju doma pravi hit u svijetu.

Izvor: dnevno.rs

Vaš komentar na članak: