Sklad boja i materijala: Prekrasna kuća za odmor koju bi svako poželio imati (FOTO)

Kuća za odmor u idiličnom okruženju šume i jezera Tahoe moderna je verzija vikendica od drveta koje su nastajale tokom posljednjih 100-injak godina u ovome području i koja svojim izgledom u potpunosti prati zakone prirodnog okoliša te se stapa s njime u jedinstvenu cjelinu.

kuca-jezero-tahoe (1)

Vikendica od 140 kvadratnih metara rađena je za potrebe četveročlane porodice, te uz dnevnu zonu, ima i spavaću koja se sastoji od tri sobe – roditeljske, dječje i gostinjske. Sve prostorije uređene su moderno u sivim i smeđim tonovima uz poneki detalj u jarkim bojama poput crvene ili žute, a dojam rustikalnosti daju mu drvene grede i komadi namještaja izrađeni od prirodnog drveta.

Osim drveta i iverala, u interijeru su korišteni kamen i metal, a svi čine dobar spoj modernih i tradicionalnih materijala. Fasada je kombinacija drveta i metalne konstrukcije koju upotpunjavanju velike staklene površine bez zavjesa, kako bi što više svjetlosti doprlo u interijer, ali i kako bi se moglo uvijek gledati na prekrasne prizorie prirode kojima je vikendica okružena.

kuca-jezero-tahoe (2)

Moderni i jaki koloristički detalji poput taburea u garderobnnom prostoru ili plastičnih stolaca u kuhinji unose dinamiku u prostor te su poveznica između tradicionalnih materijala i rustikalnog stila sa savremenim, piše Večernji.hr.

kuca-jezero-tahoe (9)

Za podne obloge korištene su gres ploče te laminat najviše kvalitete kako bi bio otporan na vlagu i opterećenja te se imao što duži vijek trajanja.

Foto:

Izvor: vecernji.hr

Vaš komentar na članak: