Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

ODMOR IZ SNOVA U 45 KVADRATA: Mala kuća u šumi (FOTO)

Advertisement

Već smo vam do sada pokazali veliki izbor malenih kuća s dobro organiziranim interijerima i genijalnim dizajnom. Danas ćemo vam pokazati još jedan lijepi primjer male drvene kuće smještene u šumi u Kaliforniji.

Kuća u šumi

Kuća izgleda vrlo jednostavno i vrlo je mala, ima svega 45 četvornih metara. U obliku je slova A koji podsjeća na šator, ali naravno, ima bolju strukturu i izolaciju. Izgrađena je 1968. godine u šumi Dorrington u Kaliforniji, a tijekom godina je više puta obnovljena te izgleda prilično moderno iako je zadržala svoj prvobitni rustikalni šarm. Već na prvi pogled interijer je vrlo ugodan i topao.

Kuća u šumi. 7

Kuću krasi vrlo jednostavno i lijepo uređen interijer sa zidovima, podovima i stropovima obloženim toplim drvom, idealnim materijalom za kućicu u šumi. U prizemlju koje ima otvoreni tlocrt nalazi se mala kuhinja, blagovaonica, kupaonica i dnevni boravak iz kojega se izlazi na lijepu veliku terasu, a na katu su smještene spavaća i radna soba. Kuća ima sve potrebno za ugodan odmor. Namještaj je drveni i u sladu je s drvenim gredama i svim ostalim detaljima kuće. Vlasnici se kuće tijekom hladnijeg vremena griju na drva, i to na peć izrađenu od lijevanog željeza.

Izvor: jutarnji.hr

loading...

Vaš komentar na članak: