Najskuplja vila u Hrvatskoj košta 40 miliona eura! (FOTO)

Tržište luksuznih vila u Hrvatskoj vrlo je živo, a cijene su, očekivano, itekako paprene.

vile-hrvatska (1)

Trenutno najskuplja vila koja se prodaje u Hrvatskoj nalazi se u Opatiji. Seafront villa ima 1.500 kvadratnih metara stambenog prostora, 11 soba, sedam parkirnih mjesta, bazen…

O vili se ne može naći puno podataka, a prodaje se već par godina i od prvog dana cijena joj je nevjerojatnih 40 milijuna eura, odnosno 298.810.400 kuna.

vile-hrvatska (2)

Agencije koje je prodaju ne izlaze s previše informacija o ovoj luksuznoj vili, a jedina promjena koja se dogodila u oglašavanju vile Seafront je činjenica da su je počeli oglašavati i na ruskom jeziku. Očito su se nakon dvije tri godine neuspješne prodaje okrenuli kupcima s dubljim džepom, koji su i inače česti gosti na Jadranu sa jahtama.

Vila od 1200 kvadrata u Umagu prodaje se za 81,581,500.00 kuna. Vila Royal pravi je umjetnički rad, ima grijani bazen, ogromnu terasu, teretanu, wellness, vinski podrum, lift…

vile-hrvatska (1)

Potom za 9,5 milijuna eura kod Umaga, točnije Crvenom vrhu se prodaje rezidencija Skiper. Velika je 1000 kvadrata, ima 1800 kvadrata okućnice, 300 kvadrata parkinga i deset soba, te šest kupaona.

vile-hrvatska (3)

Vila na Marjanu s pogledom na Split prodaje se za 4.750.000 eura, odnosno 35.483.735 kuna. Kuća ima 350 kvadrata i impozantnih 2.360 kvadrata okućnice, te 12 soba.

vile-hrvatska (4)

Luksuzna vila u Dubrovniku, od povijesnog središta grada udaljena 500 metara, a od mora sto metara, prodaje se za pet milijuna eura. Vila je velika 700 kvadrata, a u oglasu stoji: “Vila se sastoji od dvije odvojene kuće. Manja kuća može koristiti kao kuća za goste.

Glavni objekt ima tri etaže: Prizemlje – sa izlazom na veliku terasu, sastoji se od velike dnevne sobe sa blagovaonom (80 m2) i moderno opremljenom kuhinjom. Na prvom katu su dvije glavne spavaonice sa kupaonicama. Jedna spavaonica ima vlastitu terasu. Na drugom katu su još dvije spavaonice sa zajedničkom kupaonicom. U sklopu glavnog objekta nalazi se i dobro opremljeni gym.

vile-hrvatska (2)

Zasebni objekt je podjeljen u dva gotovo identična dvoetažna apartmana. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa malom kuhinjom i WC-om, a na katu su spavaonice sa kupaonicama, veći apartman ima dvije spavaće sobe, a drugi apartman jednu spavaću sobu.

vile-hrvatska (3)

Najatraktivniji dio vile je velika terasa sa bazenom. Na terasi se nalazi i otvorena kuhinja s roštiljem i prostorom za blagovanje. Sa terase se pruža veličanstven pogled na more i Stari Grad.”

Vila Melody kod Splita prodaje se za 4.350.000 eura. Ima pet soba i pet kupaona, a iz garaže se direktno može ući u kuću.

vile-hrvatska (5)

Opremljena je s profesionalnim glazbenim studijem, a prostor za boravak velik je 500 kvadrata.

vile-hrvatska (6)

Pored bazena se nalazi malo igralište za košarku, dok su na zadnjem katu sauna i teretana.

I za kraj treba spomenuti još jednu impozantnu vilu – Vila Rustica.

vile-hrvatska (7)

Rustica se nalazi na Hvaru, između Jelse i Vrboske. Izgrađena je na tri kata i napravljena od hvarskog kamena.

vile-hrvatska (8)

Ima ugrađene solarne panele i prostire se na 836 kvadrata. Od mora je udaljena samo trideset metara, a ima i svoj bazen.

Izvor: express.hr

Vaš komentar na članak: