Luksuzno imanje sa vilom od 1000 kvadrata: Pogledajte kako izgleda najskuplja vila Meksika

Sa pogledom na okean i predivno okruženje, ovo luksuzno imanje sa vilom koja mjeri oko 1.000 m2, ima i prostrani, grandiozni infiniti bazen…

najskuplja-vila-meksika (1)

Smještena u ekskluzivnom Villas del Mar kraju Palmilje, ova vila je sada po prvi put dostupna za kupovinu, u potpunosti namještena, sa cijenom koja u potpunosti odgovara luksuzu koji nam ona nudi – $25 miliona.

Ovo očaravajuće imanje dizajnirano je tako da se izdvaja među svim drugim luksuznim posjedima, ne samo po svojoj poziciji i dizajnu, već i po pogodnostima koje nudi.

Masivni bazen na primjer, ima i mokri bar, napredni sistem osvjetljenja, đakuzi sa infiniti ivicama sa deset mjesta, kao i tri trpezarijska stola i podvodne zvučnike. Očigledno je da je ovo idealno mjesto za organizovanje zabava.

Kao prefinjeni društveni prostor, jedna strana bazena opremljena je ložom od drveta, grandioznim trpezarijskim stolom i ugradnim kaminom, dok se sa druge strane nalaze odvojene lože, sa kaminom koji je idealan pratilac bioskopa na otvorenom. Hidraulički kontrolisani televizor se pojavljuje praktično iz ničega i impresionira svakoga ko ga ugleda.

Izgrađena 2008.godine, Casa Fryzer sastoji se od šest spavaćih soba i osam kupatila, ima dekor u vidu venecijanskog gipsa u enterijeriu, kao i gurmansku kuhinju koja je konstruisana u Njemačkoj.

Ukoliko vam master spavaća soba sa površinom od 200 m2 zvuči impresivno, to je zato što ona zapravo i jeste impresivna. Ima otvoreno-zatvoreni dnevni boravak koji se otvara prema privatnoj terasi sa đakuzijem, uzglavlje od oniksa sa LED osvjetljenjem, mokri bar i kupatilo sa parnim tušem.

U sklopu ovog imanja nalazi se i teretana, privatni bioskop i igraonica. Da li vam je potrebno još nešto?


Izvor: luxlife.rs

Ocijenite fotografiju i dodajte Vaš komentar

Luksuzno imanje sa vilom od 1000 kvadrata: Pogledajte kako izgleda najskuplja vila Meksika Trenutna ocjena: 8.00/10 | Glasova: 1

* Ocjene se ažuriraju svaka 24 sata!

Komentari: