Kuća zbog koje će vas uloviti vrtoglavica

kuca-na-stupu-1

“The Pole House” ili kuća na stupu je jedno od najupečatljivijih zdanja u Australiji. Nalazi se na stupu, četrdeset metara iznad plaže Fairhaven, a od nedavno vam se pruža prilika da je iznajmite i uživate u njoj sa svojom boljom polovicom. Zamislite samo što bi vam sve bila voljna pružiti djevojka da je počastite odmorom u jednom ovakvom zdanju.

Kuća je nedavno kompletno obnovljena, a panoramski pogled koji pruža oduzima dah. Kako su sve vanjske stijene izvedene od stakla, pogled na spektakularan zalazak sunca imat ćete i ako ste udobno zavaljeni u naslonjaču dok se grijete uz kamin. Želite putovati, a malo uzbuđenja u vezi ne bi bilo na odmet? Možda je vrijeme da razmislite o odmoru u Australiji.

Za one koji su vidjevši “The Pole House” odmah zamislili idealno mjesto za partijanje s ekipom, rekli bismo neka razmisle još jednom. Hrpa pijanih ljudi okružena gomilom stakla mogla bi za neke biti prilično bolno iskustvo, a o padu s četrdeset metara visine nećemo ni pričati. Bolje je da se držite vinograda i spavanja pod trsovima.

kuca-na-stupu-2

kuca-na-stupu-3

kuca-na-stupu-4

kuca-na-stupu-5

kuca-na-stupu-6

Izvor: macho.hr

Vaš komentar na članak: